Powered By Blogger

сряда, 20 юли 2011 г.

Цветовите тенденции през пролет-лято 2011

Новите тенденции са искрящи и свежи цветове за пролет-лято 2011
През настъпващата пролет и лятото на тази година основните модни цветове ще бъдат пет, а именно:
1. Празнични – пролетта се асоциира с цветята. Точно за това палитрите от модерни цветове през тази пролет ще са: ирис, виолет, нарцис, мак и здравец, което всъщност не е никаква изненада. Ако във вашият гардероб не присъства тази цветова схема, а все пак искате да сте модерни, то тогава
трябва да поработите над това.
2. Абстрактни – тюркоазено и кафяво или пък жълто и зелено, ако обичате да експрериментирате и сте достатъчно смели, то това е успешната цветна комбинация, която може да използвате през сезона пролет-лято 2011.
3. Нова класика – през тази година ще има неочаквани обрати на класическите елементи. Платовете са класически, материалите също, но всички елементи ще са малко по-раздвижени, като например прежди в тъкани материи, бродерии, които ще изпъстрят дизайна, нищо не чак толкова нетипично, но достатъчно силно за да ни стресне. Цветовите комбинации са в златно, светло кафяво и бежово.
4. Водни – морските цветове ще бъдат едни от водещите цветове през този сезон. Дизайнерите съветват, ако все още не сте се сдобили с подобна дреха, да го направите.

5. Перлени
– леки и светли цветове за през деня и черно за в бара вечерта. Луксозните и лъчисти цветове ще подхождат на вашият летен загар.

(Материалът е от Интернет)

Няма коментари:

Публикуване на коментар