Powered By Blogger

сряда, 20 юли 2011 г.

Мода зима 2011 - графични щампи

Графичните щампи ще са най-горещите модни тенденции през сезон зима 2011. Сред тях са смели движения на четката, неподвластните на времето животински щампи и геометрични фигури. От меки и фини акварели до ярки и смели бои тези проекти са божествена форма на изкуство, които са подходящи за всяко време и всеки повод.
Например, на вечеря с приятели може да облечете щампирана рокля с елегантен черен смокинг. Или, ако сте се насочили, към обяд, опитайте се да сложите красива щампирана тениска под елегантна кашмирена жилетка в същия цвят и неутрално сив или черен панталон.
Ако има един стил при щампите, който никога не излиза от мода това е много обичания и винаги актуален животински стил, независимо от сезона. Има зашеметяващи аксесоари с животински щампи, включително колани, обувки, чанти и шалове. Те се съчетават прекрасно с черно, бяло и червено. Така например, допълнете любимата си черна рокля с чанта щампирана с животински мотиви в тъмен тон. Или обуйте лъскав черен панталон, бяла или неутрален цвят блуза и сложете леопардов колан.
Геометричните мотиви са за жената, която иска да изпъкне. Най-добрата част при геометричните мотиви е, че можете да ги намерите в почти всичко, включително и при ризи с дълъг ръкав, блузи, туники, поли, рокли и палта. Те трябва да се съчетаят с някои шик бижута, като бижута от прозрачна смола, колиета от скъпоценни камъни и обици или златни и сребърни гривни.
Обувките и чантата трябва да бъдат в същия цвят като този на геометричните шарки. През зима 2011 имате възможност да се срещнете с елегантна и изискана мода с прекрасни графики и художествени мотиви, което може да бъде един забавен и творчески начин да обновите гардероба си по време на зимния сезон.

(Материалът е от Интернет)

Няма коментари:

Публикуване на коментар