Powered By Blogger

сряда, 20 юли 2011 г.

Как да носим бялото през лятото

Бялото винаги е на мода, особено през горещото лято

Белият цвят никога не излиза от мода и това лято не прави изключение. Комбинацията между бяло с друг ярък цвят е основна модна тенденция през топлите ме­сеци, смятат експертите.
Всяка съвременна жена има по нещо бяло в гардероба си, но дали всяка знае, че черното вталява, а бялото има обратния ефект, питат още те. Затова съветът им е да съчетаваме този цвят така, че той да подчертава само най-красивите части на тялото ни.
Белите дънки или пола, например, ще насочат внима­нието изцяло върху краката ни, а бялата блуза с У-образно деколте акцентира идеално върху гърдите ни.
Американски дизайнери обръщат внимание и на бяло­то бельо. Жените с по-светла кожа е добре да правят комбина­ции на бялото с червено, докато по-мургавите могат да наблегнат на лилавите тонове, които са изключително модерни.
Когато носим бяло, аксесоарите могат да бъдат от дърво или злато, а чантата да е в по-неутрални тонове. Прилепналата бяла рокля в средна дължина и с триъ­гълно деколте ще ни стои още по-добре, ако приберем косата на висока конска опашка и съчетаем с едри златни обици и масивна гривна.
Късите панталонки пък можете да съчетаете с дър­вени чехли и ту­ника в шоколадово-кафяво, като акцентът може да бъде върху го­ляма бяла чанта с вързан шал в ко­ралов цвят на дръжките.

(Материалът е от Интернет)

Няма коментари:

Публикуване на коментар