Powered By Blogger

сряда, 20 юли 2011 г.

Модни дрехи за жени над 40 и 50

Модните дрехи за жени над 40 или 50 години това лято включват синьо-белите щампи. Всеки, на всяка възраст може да има модерна визия.
Синьо-белите щампи имат елегантен и лесен за носене стил, без значение дали ще бъдат геометрични фигури или ивици зебра. Дори обикновена синя рокля може да бъде съчетана с чифт бели обувки и няколко бели гривни за същия ефект. Този цвят придава прекрасно лятно настроение.

Представете си пощенска картичка на Санторини с белите сгради на фона на синьото Средиземно море. Модните дрехи за жени над 40 и 50 години през това лято, ще бъдат предимно от деним. След като се почувствате по-уверени, можете да опитате смесване на сини и бели с червени и бели модели или зелени и бели модели.
Друг забавен начин да се включат синьо и бяло в тематиката, е дамската чанта. Тя може да бъде от дънков плат, който ще се съчетае чудесно със синьо-белият ви тоалет, а може да приложите и дънкова шапка. Друг вариант е да експериментирате с плетена сламена шапка и чанта от същият материал, също оцветени в синьо и бяло.
Пазара предлага най-различни варианти и цветове на сламените продукти, така че лесно ще намерите подходящият за вас тон на синьото. Всичко това можете да комбинирате и със сини или бели обувки с плетена подметка, които ще са отново на мода през това лято.

(Материалът е от Интернет)

Няма коментари:

Публикуване на коментар