Powered By Blogger

сряда, 20 юли 2011 г.

Ретро мода – тенденции за лято 2011

Ако искате да бъдете в крак с лятната мода, вижте кои аксесоари ще бъдат актуални.
1. Шалове – модните подиуми за лятото на 2011 г. ще бъдат наводнени с шалове, вдъхновени от 70-те години. По-специално шалове с всички видове щампи. Дизайнерите са вдъхновени от Вивиан Уестууд, като шала е увит около главата и след това вързан в предната част.
2. Слънчеви очила – ретро мода ще има и при слънчевите очила, през този сезон, те ще са с очарователно ретро усещане, със странни екстри като ярко оцветени рамки и котешки форми.
3. Колани – един от най-горещите аксесоари на миналия сезон се актуализира в ярки цветове и по-сложни детайли. Коланите това лято ще са приказно ярки и привличащи погледа, като едни от най-модните цветови гами ще бъдат в неоново розово и жълто.
4. Обувки – този сезон високите токчета ще са красиво изваяни и лъскави, с изчистени линии и много високи платформи, които ще бъдат прирдужени от леопардови шарки, велур и панделки от коприна.
5. Шапки – шапките ще са отново на мода това лято и колкото по-големи и по-ярки, толкова по-добре. На върха през този сезон ще е широката периферия.
6. Чанти – торби и чанти с животински щампи ще са сред най-модерните за сезона. Популярни щампи ще са и тези с цвят на розов мак, леопардова и крокодилска кожа. Като цяло чантите това лято ще бъдат във всички форми и размери.

(Материалът е от Интернет)

Няма коментари:

Публикуване на коментар