Powered By Blogger

сряда, 20 юли 2011 г.

Какви панталони и дънки трябва да носите според Вашата фигура?

Съобразете се с тялото си и тогава изберете дънки
Панталоните и дънките никога не излизат от мода. Моделите, предложени от дизайнерите, са толкова разнообразни, че всяка съвременна жена ще може да избере нещо за себе си, което представя фигура й в най-благоприятна светлина и в същото време да е модерна.
Какъв панталон трябва да носите? Ако притежавате пълни бедра в горната част на краката е по-добре да си изберете панталони прилепнали по крака Ви – тъмни, без рисунка по тях.
Що се отнася за горната част на тялото – то може да изберете жилетка, която завършва доста над бедрата Ви. Отлично ще Ви стоят дънки или панталони с колан разположен точно на нивото на пъпа – нито по-горе, нито по-долу, така наречените класически. Това е един много добър модел за тези, които не искат да подчертават закръглеността на бедрата си. Също така, за да не увеличавате зрително пълнотата на бедрата си, трябва да изоставите панталоните с много ниска или висока талия.
Дънките могат да бъдат дълги, тесни до бедрото, разширяващи се към глезените. Също така свободни дънки от груб плат деним, с прав широк крачол. Модели с ниски, предни джобове намаляват Вашата закръгленост. Задните джобове трябва да бъдат големи и да покриват, колкото се може повече Вашите хълбоци. Не забравяйте, че с пълна фигура никак не е лошо да носите стреч-дънки. Мнозина вярват, че те не са подходящи за такава фигура, но всъщност този модел в тъмни студени цветове – синьо, синьо-сиво, люляково, студено зелено –намалява визуално недостатъците Ви.

(Материалът е от Интернет)

Няма коментари:

Публикуване на коментар