Powered By Blogger

петък, 25 ноември 2011 г.

Три модни предложения за топли зимни аксесоари

Три модни предложения за топли зимни аксесоари

Стилистите на Deichmann съветват да изберем ботуши, чанта и аксесоар, които да си отиват



Новини

Новини
Новини
Комбинация 1: Кожата с дълъг косъм е актуална този сезон и присъства като елемент в различни аксесоари. Зимните пухкави ботуши в черно с гумен клиновиден ток и обкантване около шафта идеално ще предпазят краката ни и ще ни осигурят стабилна походка. С тях перфектно си пасва обемиста чанта тип торба с пухкава сива кожа и сваляща се дълга дръжка, която стои като елемент от дизайна. Интересен вид й придават капсите и преплетената къса дръжка. Комбинацията се завършва с черна, топла зимна ушанка с „рошава” подплата, отново в нежно сиво (Вж. снимка 1).
Комбинация 2: Стабилни боти в рокерски стил с пухкав маншет в изтъркано кафяво. Набиранията в горната част на стъпалото, ципът и катарамите подчертават леко момчешкия стил. През рамо намятаме удобна кафява велурена чанта с пухкави декорации и страничен джоб. Допълваме романтичния вид на лошо момиче с топла зимна плетена шапка в светло бежово, като оставяме косата си да се подава свободно от нея (Вж. снимка 2).
Комбинация 3: Изцяло момичешки зимни боти от велур с гумен клиновиден ток и рошав маншет от изкуствена кожа с дълъг косъм. В ръката обемна чанта в кафяво с двойна дръжка с небрежни набори и сваляща се дълга презрамка. За да сме завършени кокетки, над ботите се подават плетени вълнени чорапи със закачливи връзки в кафяво (Вж. снимка 3).

Няма коментари:

Публикуване на коментар